Sievin ATK-Palvelu

Kaikki tietotekniikan työt edullisesti ja ammattitaidolla!

Etusivu Verkkoratkaisut Korjauspalvelu Valvonta Web-sivustot Muut palvelut Nopeustesti Ota yhteyttä

Verkkoratkaisut

Nykyaikana verkkoyhteyksien yhä nopeutuessa ja verkkoon kytkettävien laitteiden lisääntyessä, aiheuttaa se lisääntyviä haasteita verkon suunnittelulle. Verkkoon kytkettävien laitteiden tietoturva saattaa olla huono ja niihin voi päästä ulkopuoliset helposti käsiksi.

Verkkoa suojaava, palomuurilla varustettu reititin suojaa verkkoa ulkoisilta uhilta. Verkkoon voi olla tarvetta päästä ulkopuolelta sisään, esimerkiksi valvontakameran, verkkokiintolevyjen tai vaikkapa etätyöskentelyn takia. Tällöin reitittimeen tarvitsee tehdä portinohjauksia, jotka saattavat lisätä tietoturvan riskiä. Tähän on vaihtoehtona toimivat ja turvalliset VPN-yhteydet, joita toteutan asiakkaan tarpeen mukaan pääasiassa asiakkaan omilla laitteilla. Laitteet ovat saatavilla kauttamme tai ne voi vuokrata pienellä vuosimaksulla ja ylläpidolla.

Kuituverkko- kuin myös muiden verkkopäätelaitteiden sisäänrakennetut langattomat tukiasemat saattavat käytössä tuntua hitailta. Tähän voi olla monta syytä, mutta usein niiden laatu ei takaa kovin suuria nopeuksia. Useimmiten kuituverkkopäätelaitteen rinnalle kannattaa asentaa erillinen langaton tukiasema, jolloin saadaan langaton verkko toimimaan nopeasti täydellä kaistalla.

Tyypillisiä asennuskohteita ovat juurikin kuituyhteyksien langattomat tukiasemat, verkkotulostimet ja verkkolevyt sekä IP-kamerat.

Uutena aluevaltauksena ovat myös valvottavien kohteiden kameravalvonta ja laitteiden konfiguraatiot sekä ratkaisut etävalvontaan vaikka mobiililaitteilla!

© 2008 - 2022 Sievin ATK-Palvelu 044 297 2171