Sievin ATK-Palvelu

Kaikki tietotekniikan työt edullisesti ja ammattitaidolla!

Etusivu Verkkoratkaisut Korjauspalvelu Valvonta Web-sivustot Muut palvelut Nopeustesti Ota yhteyttä

Valvonta

Laajenna omaisuutesi turvaa tallentavalla kameravalvonnalla, josta asiattomat hiipparit myös tunnistaa. Nyt saatavana laadukkaat, jopa 4K tarkkuuden Dahua IP-kamerat ja tallentimet valmiiksi asennettuna. Kameran etäseuranta onnistuu helposti kännykkäsovelluksella. Kysy tarjous!

Saatavilla myös etäkäyttömahdollisuus omaan verkkoon tietoturvallisella VPN-yhteydellä! Yhteyden avulla voit työskennellä etänä, käyttää tulostimia ja verkkolevyjä taikka seurata valvontakameraa vaikka maailman toiselta puolen. Toimii mobiililaitteilla ja Windows-ympäristössä.

Katso esimerkit kamerapaketeista ja hinnoista

Kamerapaketit ovat räätälöitävissä tarpeittesi mukaan. Hinnat sisältävät esiasennukset (mm.kiintolevyjen asennus tallentimeen).

Tarvittaessa voidaan tallennin määrittää valmiiksi oikeaan IP-alueeseen ja konfiguroida kamerat tallentimelle (veloitus erikseen). Myös kameroiden asennukset tuntityönä.

Kaikkiin Dahua -kameraratkaisuihin on saatavilla monipuolinen ilmainen Windows, Android ja IOS -ohjelmisto, jolla voi etäohjata kameroita ja katsella tallenteita myös ulkoverkosta.

© 2008 - 2022 Sievin ATK-Palvelu 044 297 2171